Koffie-Theehuis in een eeuwenoud muizentorentje              aan de Linge te Leerdam

* NIEUW *

Afhalen van High Tea en broodjes. Elke zaterdagmiddag een To Go punt voor een vers bakje koffie/ thee/ chocolademelk met huisgemaakte lekkernij, tosti of broodje. Nu ook een doosje lekkernijen om mee naar huis te nemen. Zie:  Menukaart

Voor meer informatie:  Bestellen   

Binnen in het torentje hebben wij 18 zitplaatsen (verdeeld over 2 verdiepingen), en in de zomer hebben wij plaats voor 24 personen, op ons terras om het torentje heen met een prachtig uitzicht over de Linge.  Mediterraan genieten!!                                

U kunt bij ons komen genieten van een High tea met alleen maar huisgemaakte en ambachtelijke producten, high tea is alleen mogelijk op reservering via: Reserveren.

Uiteraard zijn wij ook geopend voor een kopje koffie van vers gemalen bonen "Royal Taste". Een (h)eerlijk kopje biologische "Numi" thee of losse thee van "TeaBar"Elke week huisgemaakte lekkernijen o.a. cheesecake, carrotcake, ouderwetse boterkoek, appeltaart, Thee Leutje koek, scones met huisgemaakte jam en brownie. Kunt u niet kiezen tussen al dit lekkers dan is een schaaltje met diverse lekkernijen ook een mogelijkheid. Of laat u verrassen door een seizoensproduct. 

Wij serveren ook Lunch, vers afgebakken brood belegd met ambachtelijke producten. Diverse tosti's en sandwiches. 

Er zijn diverse mogelijkheden voor een feestje of babyshower etc. Wij denken graag met u mee, om uw middag onvergetelijk te maken. 


Zoekt u een ruimte (min.6 tot max. 10 personen):

(i.v.m. Covid-19 is het tijdelijk niet mogelijk om binnen te zitten)

  • Om te vergaderen, u kunt dit op de bovenverdieping in alle rust doen. 
  • Workshops te geven
  • Middag gezellig met de breiclub, leesclub etc.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. De ruimtes zijn beschikbaar van ma t/m do. U de ruimte en wij zorgen voor koffie/thee met huisgemaakte lekkernij.

Wij heten u van harte welkom op onze mooie en bijzondere locatie aan de Linge te Leerdam.

Corry * Jolanda * Denise

 

Onze openingstijden

zaterdag
13:0017:00
Helaas zijn wij gesloten!! Op vrijdag en zaterdag high tea/broodjes bestellen. Zaterdag To Go

                                     


 
E-mailen
Bellen
Map
Info