Thee Leutje gevestigd in een eeuwenoud muizentorentje          aan de Linge te Leerdam!

 


Binnen in het torentje hebben wij 18 zitplaatsen (verdeeld over 2 verdiepingen), en in de zomer hebben wij plaats voor 24 personen, op ons terras om het torentje heen met een prachtig uitzicht over de Linge. Mediterraan genieten!! U kunt bij ons komen genieten van een High Tea met alleen maar huisgemaakte en ambachtelijke producten, high tea is alleen mogelijk op reservering via: ReserverenUiteraard zijn wij ook geopend voor een kopje koffie van vers gemalen bonen "Royal Taste". IJskoffie. Een (h)eerlijk kopje biologische "Numi" thee of losse thee van "TeaBar"Elke week huisgemaakte lekkernijen o.a. cheesecake, carrotcake, ouderwetse boterkoek, appeltaart, Thee Leutje koek, scones met huisgemaakte jam en brownie. Kunt u niet kiezen tussen al dit lekkers dan is een schaaltje met diverse lekkernijen ook een mogelijkheid. 


Wij serveren ook lunch; vers afgebakken broodjes belegd met ambachtelijke producten. Verschillende tosti's en onze specialiteit "het Muizentorentje" een heerlijk vegetarisch torentje van noten rozenbrood en warme geitenkaas. Zie onze:  Lunchkaart 


Ook is het mogelijk om boven in ons torentje de ruimte voor uw eigen gezelschap af te huren min. 6 tot max. 10 pers. Vraag naar de mogelijkheden.

* vergaderen
* babyshower
* verjaar
              Wij heten u van harte welkom op onze mooie en bijzondere locatie aan de Linge te Leerdam.

                                                                  Corry & Jolanda & Denise

                          

 
E-mailen
Bellen
Map
Info