Koffie-Theehuis in een eeuwenoud muizentorentje              aan de Linge te Leerdam

Binnen in het torentje hebben wij 18 zitplaatsen (verdeeld over 2 verdiepingen), en in de zomer hebben wij plaats voor 24 personen, op ons terras om het torentje heen met een prachtig uitzicht over de Linge.  Mediterraan genieten!!

U kunt bij ons komen genieten van een High tea met alleen maar huisgemaakte en ambachtelijke producten, high tea is alleen mogelijk op reservering via: Reserveren


Uiteraard zijn wij ook geopend voor een kopje koffie van vers gemalen bonen"Royal Taste" of een (h)eerlijk kopje biologische "Numi" thee. Elke week huisgemaakte lekkernijen o.a. cheesecake, carrotcake, ouderwetse boterkoek, appeltaart, Thee Leutje koek, scones met huisgemaakte jam en brownie. Kunt u niet kiezen tussen al dit lekkers dan is een schaaltje met diverse lekkernijen ook een mogelijkheid. Of laat u verrassen door een seizoensproduct.

Wij serveren ook Lunch, vers afgebakken brood belegd met ambachtelijke producten.


Er zijn diverse mogelijkheden voor een feestje of babyshower etc. Wij denken graag met u mee, om uw middag onvergetelijk te maken. Vergaderen is ook een mogelijkheid, u kunt dit op de bovenverdieping in alle rust doen. (uiterlijk 10 personen)

  Wij heten u van harte welkom op onze mooie en bijzondere locatie aan de Linge te Leerdam.

Corry * Jolanda * Denise

 

                                     

Onze openingstijden

vrijdag
13:0016:30
zaterdag
11:0017:00
Let op !! Van 1-10 t/m 30-3 vrijdag geopend op reservering!! Woensdag op aanvraag!!